Skip links

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound – en revolutionerende behandling

HIFU

High Intensity Focused Ultrasound – en revolutionerende behandling
Få et naturligt løft med

HIFU

HIFU behandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden – den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammer den løse hud op.

Se prisliste
Patientinfo

Behandling med HIFU

Hvad er HIFU?

HIFU står for High Intensity Focused Ultrasound – en revolutionerende behandling, som bruger fokuseret ultralyd til at stimulerer hudens dybe bindevævslag, og dermed dannelsen af kollagen og elastin. HIFU beskadiger ikke hudens overflade, men trænger dybere ned og arbejder med højere temperaturer end de andre kendte teknikker.

Kort sagt, er HIFU et smertefrit naturligt face lift, et alternativ til plastikoperation. Huden løftes på en naturlig måde, uden brug af kniv. HIFU er særligt velegnet til at stramme den løse hud op kinderne og halsen op, eller løfte tunge øjenbryn. HIFU reducerer rynker og linjer, opstrammer huden, OG booster hudens udstråling.

 

Hvordan virker HIFU?

HIFU arbejder i dybden, hvor de strukturelle svagheder starter. Der sker en sammentrækning og en opstramning af vævet samtidig med, at der dannes nye kollagenfibre. Tidligere har det kun været muligt at trænge ned i disse dybder ved hjælp af kirurgi. Resultatet er en termomekanisk proces, der øger blodcirkulationen, elastin- og kollagenproduktion, stimulerer dannelsen af nye hudceller og opstrammer løs hud.

 

Hvordan foregår er behandlingen?

Ved behandling udvælges én eller flere områder, som bearbejdes med fokuseret ultralyd, der rammer præcist 3-4,5 mm under huden.

 

Hvor hurtigt virker behandlingen?

Straks efter behandlingen øges hudens spændstighed – den virker mere elastisk og fast. Den endelig resultat begynder at vise sig 2-3 måneder efter behandlingen, og er helt synlig ca. efter 6 måneder. Det skyldes, at HIFUbehandling giver et boost til huden, og stimulerer den naturlig dannelse af kollagen og elastin, som fører til en varig forbedring af huden – den bliver mere spændstig og elastisk, samt strammes den løse hud op.

 

Behandlingen kan startes efter en konsultation.

Her vil der blive givet information omkring HIFU både skriftligt og mundtligt, herefter kan behandlingen finde sted. Såfremt du ønsker det kan du også benytte dig af sundhedsstyrelsens krav om 2 dages betænkningstid, før du bliver behandlet.

Du er også velkommen til at tage en ven eller veninde med til forundersøgelsen, hvor den mundtlige information bliver givet.

 

Se prisliste
Patientinfo

Praktisk information

Hvem egner sig til denne Behandling?

Denne behandling egner sig til både mænd og kvinder, der med alderen oplever løsere og uelastisk hud i ansigtet og/eller på kroppen.

 

Hvordan virker HIFU ?

HIFU er en forkortelse, som står for “high-intensity focused ultrasound”. HIFU bruger ultralyd som behandlingmetode.

  • HIFU har en penetreringsdybde på 1,5 mm, 3,0 mm og 4,5 mm.
  • HIFU er en ikke-invasive metode, dvs. den kræver ingen restitutionstid og du kan fortsætte med din dagligdag uforstyrret.
  • HIFU skaber resultater – huden bliver mere spændstig med en naturlig glød.

Den bedste temperatur for at stimulere kollagen produktion ligger mellem 60°C og 70°C, og HIFU arbejder indenfor det område.

​HIFU har et behandlingsoverflade på 10 linjer samtidig (svarer til 10 mm), hvilket skaber et smukt og ensartet resultat.

 

Bivirkninger ved HIFU

Man kan godt opleve lidt rødme umiddelbart lige efter behandlingen, men dette kan godt dækkes med makeup.

 

Se prisliste