Skip links

FILLER BEHANDLINGER

Lige nu tilbyder vi 20% rabat på alle vores filler behandlinger

FILLER BEHANDLINGER

Lige nu tilbyder vi 20% rabat på alle vores filler behandlinger
Fillerbehandling med

Hyaluronsyre Filler

Der er mange muligheder ved en behandling med filler/ hyaluronsyre. Du kan for eksempel fremhæve læbernes form og fylde, du kan tydeliggøre ansigtets konjektur f.eks. fremhæve kindben. Du kan kort sagt justere og fremhæve dine ynglings træk.

Se behandlinger
klinik-nord-fillers-oversigt
Vi tilbyder følgende

Behandlinger

Med læbeforstørrelse kan du give dine læber en naturlig fylde og et mere feminint og sanseligt udtryk. Desuden kan man rette asymmetri.

Hvis du er irriteret af dybe furer og folder fra næsen og ned mod mundvigen

Hvis du ønsker at se slankere og mere feminin ud i ansigtet kan man ligge filler ved kindbenet.

Hvis du derimod har tabt dig i ansigtet og din hud ser slap ud kan fornyet fylde i kinderne give spændstigheden tilbage.

Hvis du har et meget smalt ansigt og ønsker mere bredde. Mange mænd får foretaget denne behandling for at fremhæve maskuliniteten.

Hvis du har trætte/tunge øvre øjenlåg kan disse løftes ved at man ligger en filler ind under selve øjenbrynet.

Ved at man skulpturerer hagen kan man opnå et mere trekantet, feminint og blidt udtryk i ansigtet.

Ved at man skulpturerer hagen kan man opnå et mere trekantet, feminint og blidt udtryk i ansigtet.

Rynker alle steder i ansigtet kan behandles med fillers. Man kan bruge fillers hvis rynken er blevet for dyb til behandling med botox eller hvis man ikke ønsker botox.

Hvis du har et lille knæk på næsen kan det rettes med en simpel filler behandling.

Har du mørke render eller furer under øjnene kan man ligge en filler. Denne behandling skal laves over minimum to gange.

Hører du tit at du ser sur ud kan dette muligvis være behandlingen for dig. Her retter vi dine mundvige så mundes synes gladere.

Facelift med filler, for at genskabe eller påskynde de unge ansigtstræk. Dette er med til at restaurere  så ansigtet synes friskere og yngre. Ved at injicere flere forskellige steder i ansigtet. 

Se prisliste
Patientinfo

Behandling med filler

Hvad er filler/ hyaluronsyre?

Hyaluronsyre, er et sukkerkompleks, som forekommer naturligt i næsten alle levende organismer. Det binder vand og fungerer som et smøremiddel og en støddæmper i bevægelige dele af kroppen, blandt andet i leddene. Hyaluronsyre er også vigtig for transport af næringsstoffer og for at regulere hudens fugtbalance.

Hvordan foregår behandlingen?

Ifølge Sundhedsstyrelsen skal der gå mindst 48 timer imellem konsultation og behandling.

forundersøgelse/konsultation sker hos en certificeret sygeplejerske, dermatolog eller plastik kirurg. Hvor der bliver afstemt forventninger og givet information om behandlingen.

Du er velkommen til at tage en ven, et familiemedlem eller din kæreste/ægtefælle med til forundersøgelsen og behandling.

Behandlingen starter med at der i nogle områder ligges bedøvelse i form af creme eller injektioner, for at gøre behandlingen så smertefri som muligt. Derefter vil filleren ligges med en tynd nål i det ønskede område.

Hvad kan filler/ hyaluronsyre gøre for dig?

Der er mange muligheder ved en behandling med filler/ hyaluronsyre. Du kan for eksempel fremhæve læbernes form og fylde, du kan tydeliggøre ansigtets konjektur f.eks. fremhæve kindben. Du kan kort sagt justere og fremhæve dine ynglings træk.

Med alderen reduceres mængden af hyaluronsyre i huden og derfor bliver huden slappere. Når fillers indsprøjtes i folder og furer udfyldes og glattes disse.

Gelen giver ny volumen i huden og huden bliver mere spændstig. Gelen integreres med det omgivende væv.

Da der er en løbende omsætning af hyaluronsyre i huden, vil effekten af filleren med tiden aftage.

Filler kan også bruges som et alternativ til Botox eller som kombinationsbehandling med Botox.

Patientinfo

Praktisk information

Forholdsregler og efterbehandling

For at undgå blødning/ blå mærker, er det en god ide ikke at tage fiskeolie e- vitaminer , nogle former for smertestillende medicin som ibuprofen, voltaren diclon samt andre blodfortyndende produkter op til behandlingen.

Umiddelbart efter behandlingen kan huden reagere på filleren og fremstå hævet, rød og øm. Denne reaktion forsvinder i løbet af et par dage. Lig evt. is på området for at undgå hævelse samt blå mærker.

Der bør ikke anvendes nogen form for make-up det første døgn efter behandlingen.

Ingen ansigtsbehandlinger den første uge efter behandlingen.

Desuden må man ikke dyrke hård motion lige efter behandling, samt solbade.

Bivirkninger

De hyppigst rapporterede bivirkninger i forbindelse med behandling med ikke permanente fillers/ hyaluronsyre er midlertidige.

Der kan ses rødme, hævelse, smerte/ ømhed, fasthed, klumper/ bump og blå mærker.

Desuden ses der ofte herpes infektion- derfor råder vi patienter med tendens til dette, at starte forbyggende kur, 3-4 dage før behandling.

De fleste bivirkninger er milde eller moderate i naturen, og deres varighed er kort varig (7 dage eller mindre).

Patienter, som anvender stoffer, der kan forlænge blødning, såsom aspirin eller ibuprofen, kan oftere opleve blå mærker eller blødning på injektionsstedet.

Hvis disse bivirkninger tiltager i styrke, skal du kontakte dit behandlingssted, eller egen læge.

Behandlingen udføres ikke

På patienter under 18år. Eller hvis man er gravid eller ammende.

Filler/ hyaluronsyre anvendes ikke til patienter, som har svær allergi eller til patienter med en historie af allergi over for Gram-positive bakterielle proteiner.

Der behandles ikke Hvis der er en aktiv inflammatorisk proces eller infektion på det bestemte injektionssted. Fx herpes.

Filler anvendes ikke hos patienter der er immunsupprimeret.